Vær Smart og Køb Adventsgaverne på Tilbud

Der er stadig et stykke tid til jul, så de fleste af os går ikke ligefrem og nynner julesange eller tager jule-stressen på forskud. Men det kan faktisk være en rigtig god idé, allerede nu at begynde at tænke lidt på indkøb af gaver og andet godt til julen. Op mod jul har priserne det nemlig med på snedig vis at stige på rigtigt mange ting. Når det bliver jul er der nemlig nogle ting, der helt naturligt bliver større efterspørgsel på: ting som mandler og flæskesteg. I visse perioder, specielt tidligt i December måned, kan butikkerne godt have svært ved at følge med i efterspørgslen, og det betyder højere priser. Nogle priser er også bare altid højere til jul: butikkerne kan jo slippe afsted med det! Vi har ikke tænkt os at gå på kompromis med vores traditioner bare fordi marcipanen koster et par kroner mere per kilo.

Men hvis du gerne vil undgå at betale overpris for alle de ting, man nu engang har brug for når det er jul, så kan du bare handle ind i god tid. Det er de færreste ting der har en udløbsdato der er så tæt på, at du ikke kan handle ind i god tid. Selv en god flæskesteg kan du uden problemer opbevare i fryseren hvis du ser den blive solgt til en god pris.

Der er dog særligt ét område, hvor du kan være rigtigt snedig, når det kommer til indkøb op til jul. Det er nemlig når det kommer til alle de gaver, der skal deles ud til jul. Rigtigt mange forældre ynder at give børnene, og måske hinanden, Adventsgaver. Det er en rigtig hyggelig tradition, som bringer familien sammen og gør det lidt lettere at vente til juleaften.

Hvis man køber sine adventsgaver i sidste øjeblik så ender man ikke bare med at betale overpris: man får også en helt masse stress og jag, og ender nok ikke ud med de helt perfekte gaver. Der er rigtigt mange mennesker ude at handle i den tid, og det er aldrig nemt at købe noget fedt, når man er under tidspres.

Hvis du er rigtigt smart, så benytter du dig af, at der snart kommer en masse gode black friday tilbud. Gaver har ikke nogen udløbsdato, og ved at købe dem mens butikkerne giver rigtigt gode tilbud, så kan du få nogle fantastiske advents- og julegaver til næsten ingen penge. Der kan stadig godt være lidt stress forbundet med at handle ind på Black Friday, men du er i det mindste ude i god tid. Desuden har flere og flere butikker også deres Black Friday priser på internettet – så du behøver ikke engang tage ud at handle i en proppet butik!