Sjove måder at afsløre din graviditet på

Mange af os har på de sociale medier set, hvor stort et nummer nogle kvinder gør ud af at afsløre, at de er gravide overfor deres partner. Der er et væld af videoer på nettet, hvor man kan se mange forskellige kreative måder hvorpå, man kan afsløre den store nyhed. Det er specielt amerikanerne der er glade for disse storslåede afsløringer, samt at de også går meget op i ’babyshower’ og ’gender reveal’, hvor de vordende forældre bliver overrasket med barnets køn ved fx at springe en ballon med enten lyserødt eller lyseblåt konfetti indeni. Det er dog ikke idéer som er forbeholdt amerikanerne, og vi kan se at flere og flere danskere taget disse ’begivenheder’ til sig – helt ligesom halloween og valentinsdag. Står du selv i den situation, at du er gravid og gerne vil gøre et nummer ud af at fortælle din partner om det? Så læs med her, hvor vi vil præsentere dig for to idéer til, hvordan du kan gøre netop dette.

  1. Fortæl det med en far plakat

Hvad enten det er første, anden eller tredje gang du venter barn, så er en far plakat en sjov måde at afsløre graviditeten på. En far plakat er en plakat med en sjov eller sød tekst på, der beskriver en far. Du kan for eksempel købe en far plakat hvor der står ”du skal være far”, for på den måde er der intet at tage fejl af. Du kan også vælge af købe en far plakat, der overlader lidt tænkning til manden. Denne type far plakat er mere et hint til hvad der foregår, end en klar og tydelig besked. Du kan købe den sidstnævnte type far plakat på Plakatdyr.dk, der har et stort udvalg, når det kommer til tekster, farver og størrelser. Køb en ramme til din far plakat og hæng den op til evigt minde, eller køb en mindre far plakat og brug den i stedet som et kort, hvor du kan skrive en sød lille tekst bagpå. Der er masser af muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser.

  • Fortæl det med en t-shirt

En rigtig populær måde at afsløre den store nyhed på, er ved at lave en t-shirt med en selvvalgt tekst på. Der er et utal af muligheder for hvordan du kan afsløre den store overraskelse med sådan en t-shirt. Det kunne for eksempel være en t-shirt til partneren med teksten: ”Jeg skal være far”, eller hvis I venter barn nr. 2, kunne det være en trøje til det ældste barn med teksten: ”Jeg skal være storesøster/bror”. Mange tilbyder også at lave matchende far/barn sæt med en sjov og indforstået tekst på. Måske er din partner stor fan et bestemt fodboldhold eller film, hvilket alt sammen er noget man kan lade sig inspirere af, når man vælger teksten.

Det koster ikke alverden at få lavet en personlig t-shirt, og så er det super nemt at bestille på nettet. Det er bare at kaste sig ud i det!