Sjove ideer til den fedeste blå mandag

Blå mandag er en af de vigtigste dage i en teenagers liv. Hvis man er religiøs er det en vigtig dag, men også selv dem der måske ikke er så religiøse er blå mandag bare en af de milepæle vi har i vores ungdom. Blå mandag er nærmest en national fest dag for den generation af unge der er blevet konfirmerede. Selvom det handler om at få festet med sine venner, og det betyder næsten ikke hvor det er henne, har vi alligevel kommet op med et par ideer for at gøre festen ekstra god.

Tivolifriheden

Er man bosiddende i Jylland, vil den klare anbefaling herfra være at holde blå mandag i Århus. Det er selvfølgelig den største by i Jylland, og her samles langt de fleste konfirmander. Der er så mange konfirmander at mange steder har lavet specifikke events for de unge mennesker. Dette gælder også tivoli friheden der har decideret afsat specielle dage for konfirmanderne. Her er der mulighed for at købe pakker til at skabe den fedeste dag. Det er garanteret en super dag, fyldt med sjov og ballade.

Bakken

Er man til gengæld bosiddende på Sjælland er der lidt flere muligheder med henblik på forlystelsesparker. Der er naturligvis Tivoli i København, som er go-to stedet for mange konfirmander, men faktisk er Bakken i Klampenborg en mega fed ide. Vi kan nok ikke undgå at alkohol vil være involveret på sådan en dag, og på Bakken er det faktisk lovligt selv at medbringe sin egen alkohol. Så der kan være en del penge af sparer for konfirmanderne, og de behøver ikke gå rundt med alle de dejlige kontanter de modtog til deres konfirmation. Bakken byder også på et fantastisk naturområde, hvor der er masser af plads til unge mennesker og de aktiviteter de nu har lyst til.