Sådan pifter du hjemmet op på en billig måde

Nogle gange kan man godt have lyst til at ændre på indretningen derhjemme, både ved at flytte rundt på møblernes placering, male væggene eller købe nyt dekoration. Visse indretningsprojekter kan være omfattende og dyre, mens andre ikke kræver hverken den store mængde tid eller penge. Vi får idéer til indretning fra boligprogrammer så som ”Nybyggerne” og ”Mesterlige ombygninger”, men også fra det enorme udvalg af boligmagasiner. Boligindretning har i mange år været i højsædet i Danmark, og vi er i udlandet kendte for vores skandinaviske minimalisme og designermøbler. Derfor er det heller ikke så underligt, at indretning stadig er enormt populært. Trends indenfor boligindretning skifter ofte hurtigere end vi kan følge med, mens andre er kommet for at blive. En indretningstrend der i mange år har været utrolig populær, er at købe gamle danske designermøbler af designere som Arne Jakobsen og Hans J. Wegner. Disse møbler er endnu ikke gået af mode, og deres møbler bliver ikke kun set som en del af indretningen, men også som en langvarig investering, da deres værdi oftest ikke falder. Men hvis du ikke har økonomi til at købe en dyr designerstol, eller ikke ønsker at male og omrokere hele boligen, findes der også andre alternativer. Du kan nemt udskifte nogle få ting i din indretning, som vil skabe et helt anderledes udtryk i din bolig.

De små detaljer

Start med at tage et kig på det rum, du gerne vil ændre og spørg dig selv, hvad er det jeg godt kunne tænke mig var anderledes. Mangler der personlighed, farve eller noget helt tredje? Det er forholdsvis nemt at ændre på disse ting, og det gør en verden til forskel i rummets udtryk.

Et godt sted du kan begynde dine ændringer, er ved væggene. Nogle vælger at male én eller flere vægge i en flot farve for at skabe spil, men har du ikke mulighed for det, er der andre løsninger. En hvid væg bliver meget mere spændende at kigge på, hvis man hænger nogle plakater eller billeder på den, og det er samtidig en billig løsning. Du kan købe masser af billige plakater på nettet, og et godt bud kunne være Plakatdyr.dk. For hvem kan ikke lide billige plakater? Det er en nem, hurtig og smart måde at tilføre noget nyt til indretningen. I kategorien ’billige plakater’ finder du mangler forskellige typer plakater, og uanset hvilket rum du gerne vil pifte op, er det muligt at finde noget som passer. Du kan finde billige plakater til børneværelset i form af en ’lær at tælle’ plakat til de mindste eller en sød dinosaur plakat. I billige plakater til køkkenet kan du for eksempel finde en flot og moderne plakat med et motiv af en krydderurt, hvor man vælge imellem basilikum, persille og mange andre. Eller du kan vælge en plakat med et sjovt citat, der skaber en sjov og munter stemning i køkkenet.

Plakater og billeder er noget af det som er super nemt at skifte ud, og da du kan købe mange billige plakater for få penge, er det en økonomisk overkommelig ændring i indretningen. Så det er bare med at komme i gang!