Sådan Kommer du i Snak med Den Søde Pige

Flirt

Jeg tror ikke der findes en eneste mand derude, der ikke ville ønske at han var selvsikker nok til at starte en samtale, med enhver sød pige han så. Men faktum er, at de fleste af os er alt for generte til at gøre den slags tanker til virkelighed. Så snart vi ser den søde pige, så kommer der straks 100 undskyldninger op i vores hoved for, hvorfor vi ikke bør starte en samtale med hende. Det er alt fra ”Hun har sikkert travlt lige nu” og til ”Jeg er sikker på hun har en kæreste”. Det er dog aldrig undskyldninger der rigtigt giver mening. Hvis hun har travlt lige nu, så fortæller hun dig det nok, hvis du starter en samtale, ikke? Og hun kan nok også selv finde ud af at sige, at hun allerede har en kæreste. Ingen af delene er hårde afvisninger: de er bare fakta delt imellem to mennesker. Men undskyldningerne behøver nu heller ikke at holde: de er bare illusioner, ting vi finder på for at beskytte os imod at træde ud af vores comfort zone. Men det skal være slut nu. Når du har læst denne artikel, så vil du have alle de værktøjer du har brug for, for at komme i snak med hende den søde pige.

Det første du skal gøre er, at blive mere opmærksom på dit eget liv. Hvilke udfordringer går du og har lige nu, hvor du godt kunne bruge andre menneskers input? Måske har din mor fødselsdag i næste uge, og du ved ikke hvad du skal købe til hende. Måske er din bil blevet ramt af et stenslag, og det er ikke noget du nogensinde har håndteret før. Alle den slags tanker og mindre problemstillinger er noget du bør skrive ned. Det kan være både stort og småt. Nu har du en perfekt liste over ting, som du kan spørge en fremmed om.

Næste gang du ser en sød pige, så kan du gå op til hende, og sige: ”Undskyld mig. Har du nogensinde haft et stenslag på din bil?”. Det lyder måske ikke som den bedste scorereplik i verden, men det er hele pointen! Scorereplikker er der ikke rigtigt nogen der kan lide: de er meget direkte, og ikke særligt personlige. Hvorfor prøver du at score nogen, du ikke kender endnu? Det er meget overfladisk. Et spørgsmål som det om stenslag er derimod genialt. Det er noget du reelt har brug for hjælp til. Vi mennesker kan godt lide at hjælpe hinanden. Selv hvis samtalen ikke rigtigt kommer videre der fra, eller det viser sig hun har en kæreste, så er det okay: du har i det mindste fået input på en reel problemstilling du står med.

Det tager altså en del af presset væk fra interaktionen, at den ikke direkte handler om at score den søde pige, men derimod om at få hendes tanker omkring et reelt problem.