Naturens smukke blomster

Den danske natur er spækket med frodige skove og vild natur. Her vokser der utrolig mange flotte, farverige og vilde blomster, der er med til at give liv til hele den danske befolkning. Denne smukke natur bliver brugt af størstedelen af danskerne til flere forskellige ting. Heriblandt er den primære årsag afslapning, afstresning og komplet nydelse af den danske idyl.

Når man går ude i den danske natur bliver man mødt af et væld af forskellige store, små, farverige og farlige planter og blomster. Her er en af vores helt store favoritter margueritten. Netop denne blomst er nærmest blevet verdenskendt for dets fantastisk rolige, smukke og enkle udseende. Grundet dets smukke og unikke udseende har denne blomst fået navngivet rigtig mange ting efter sig og er ligeledes blevet Danmarks national blomst. Her har denne blomst blandt andet lagt navn til udtrykket ”marguerit ruten”. Dette er en betegnelse for en kørsels rute, hvor der er fantastisk smuk udsigt og flere udsigtspunkter, hvor man virkelig kan nyde den smukke danske natur.

Udover marguerit ruten har flere danske smykkebrands udødeliggjort den smukke blomst til smykker under navnet marguerit smykker. Disse er hurtigt blevet en favorit hjemme hos størstedelen af alle kvinder i Danmark. Under denne smykkelinje er der blevet lavet alt fra ringe til halskæder til øreringe og sågar også brocher.

Ydermere har denne smukke blomst grundet dets udseende og elegance ligeledes lagt navn til vores alle sammens yndlingsdronning Margrethes kælenavn. Her er hun siden barnsben blevet kaldt for daisy grundet hendes kærlighed for den danske natur og her især denne fantastisk smukke blomst.

Alt i alt kan vi som danskere være utrolig stolte af den smukke blomst, der har taget os alle med storm. Den har ligeledes lagt inspiration til en masse andre ting som bruger dets udseende. Denne blomst har været og vil altid være symbolet for Danmark og vores alle sammens nationalblomst.