Hvordan Ser dit Perfekte Helbred Egentligt Ud?

Mange af os går og drømmer om, at have et bedre helbred. Vi har jo hørt fra så mange forskellige kilder, at det er noget der gør livet bedre. Vi kan da også godt forestille os, at det vil resultere i mere energi og overskud i hverdagen. Vi ser succesfulde mennesker på TV og måske endda i vores omgangskreds, der fortæller hvordan hemmeligheden til deres succes er deres sunde livsstil. Men alligevel kan det være svært at finde motivationen og energien til, at begynde at gøre noget ved det.

Jeg tror i høj grad det skyldes, at disse gevinster stadig er for abstrakte. Det er for nemt ikke at acceptere dem fuldstændigt, og derved finde på undskyldninger for hvorfor vi ikke behøver at gøre det. Vi behøver i hvert fald slet ikke at gøre det lige nu – det kan vente til i morgen, eller måske næste uge! Vi går dog samtidig rundt med den her følelse indeni om, at vi lyver for os selv. Det fører til skam, hvilket blot dræner os endnu mere for energi, og derfor ikke hjælper spor.

Men der er en løsning: en måde at få sat gang i en positiv proces, der bringer dig sundhed og velvære. Det hele starter i dit hoved. Luk øjnene, og begynd at tænke over, hvordan dit liv ville se ud, hvis dit helbred var helt perfekt. Altså hvis alt var 100% i tip top stand. Ingen smerter på noget tidspunkt, uendelig energi og en konstant følelse af velvære. Spørg dig selv, hvordan dit liv ville se ud, hvis du havde den perfekte sunde livsstil.

Husk at sætte dit eget præg på fantasien. Dit liv med perfekt helbred vil ikke være en kopi af din super sunde veninde, eller stjernerne fra Hollywood. Det ville stadig være dit liv med dine interesser, bare forbedret på grund af dit fantastiske helbred. Hvis du er jæger, så vil du stadig hoppe i en skydevest i weekenden, og drage ud i skoven: du ville bare have betydeligt lettere ved at stå op kl. 4 om morgenen, og få endnu mere ud af dit møde med naturen.

Lad være med at lave nogle andre ændringer i dit liv i en måned. Jeg vil faktisk anbefale dig helt at forbyde dig selv fra at gøre det. Bare brug 10-15 minutter hver morgen eller aften på, at forestille dig hvordan dit liv ville være, hvis du helbred var perfekt. Når den måned er gået, er jeg sikker på du vil være fyldt med motivation, og ikke kunne vente med at komme i gang med at lave ændringer i den måde du lever dit liv på. Det bedste af det hele er, at disse ændringer vil være velovervejede og stabile: det er ting du rent faktisk vil kunne implementere i din dagligdag og fastholde. Det betyder, at din drøm kan blive til virkelighed!