Hvad giver man i gave til små børn?

I anledning af at julen nærmer sig, begynder du måske at spekulere over, hvad man dog giver små børn i gave? Hvis du ikke selv har børn, kan det godt være svært at vide, hvad der er godt at give i gave til små børn. Ja hvad har de egentlig glæde af de små? Har du venner eller familie, som indenfor de seneste par år har fået børn, så giver vi dig noget inspiration til, hvad der er in for børn lige nu.

Måske husker du at der var noget helt særligt som du var helt vild med da du var lille. Barbie og diverse superhelte var i hvert in for 20-30 år siden. Tiderne ændrer sig hele tiden, og derfor er det ikke sikkert at du lige genkender alt det forskellige legetøj der er at vælge i mellem nu til dags. Legetøjsproducenterne finder hele tiden på nye ting, og de er ofte i samme tema som de programmer der sendes i fjernsynet for børn.

Har du hørt om en lille talende gris der hedder Gurli?

Interessen for Gurli Gris er fuldstændig eksploderet indenfor de seneste par år. Det er med garanti, at der ikke findes et barn i vuggestue eller børnehavealder, som ikke ved hvem Gurli Gris er. Gurli Gris er som udgangspunkt et tv-show om en pigegris kaldet Gurli, der bor sammen med resten af hendes grisefamilie. Her inkluderet hendes lillebror Gustav Gris og hendes forældre far- og mor gris.

Selvom at Gurli Gris er underholdende for børnene, omhandler programmerne også ofte emner som er vigtige for børn at lære. De omhandler fx følelser som vrede og jalousi, og lærer børnene om alle de ting man skal lære i sociale sammenhænge. Dertil findes der utrolig mange bøger og spil med Gurli Gris, som både er underholdende og meget lærerige.

Andre fede karakterer for børn

Selvom at Gurli er et hit, er der masser af andre karakterer som er meget populære for børn lige nu. Enhjørninger, Lego Ninjago og særligt Paw Patrol hitter højt hos børnene. Så smut en tur i din lokale butik som forhandler børneprodukter og led efter barnet yndlingskarakter, så er du med garanti godt inde i varmen.