Gaveidéer til manden der har alt

Vi har vist alle prøvet at stå i den situation, at vi skal give en gave, men simpelthen ikke hvad det skal være. Og det kan nogle gange føles vanskeligt at købe en gave til visse personer, for hvad giver man en som ikke mangler noget? Sommetider er det lige at gå til, hvis man har en ønskeliste at gå ud fra, men nogle mennesker ønsker at blive overrasket, og her begynder det at blive vanskeligt.

Står du og skal give din far, din mand eller en helt tredje person en gave? Og mangler du inspiration til, hvad med kan give manden der har alt? Så læs videre gerne videre, for du vil her blive præsenteret for 3 forslag til en gave. Og det er hvad enten det er til jul, fødselsdag eller fars dag!

  1. Sød og sjov t-shirt

Denne gave er en af de knapt så seriøse, men som nok skal falde i god jord alligevel – nemlig en t-shirt med tryk på. Det er forholdsvis billigt at få trykt en sød eller sjov tekst på en t-shirt, hættetrøje eller noget helt andet. Det kunne for eksempel være en trøje med teksten ”verdens bedste far” på. Eller du kan vælge at få trykt et t-shirt med et billede fra en god ferie. Mulighederne er mange, og så er det ovenikøbet super nemt.

  • En personlig plakat

Denne gaveidé er bedst egnet til de mænd som er blevet fædre, men den kan til gengæld gives til alle typer af fædre, uanset om de er blevet farfar, morfar eller papfar. Det er nemlig en far plakat fra Plakatdyr.dk. En far plakat er en super fin plakat med en sød tekst på. I kategorien ”far plakater” findes mange forskellige plakater, som du kan vælge imellem. Du kan altså tilpasse din far plakat, så den passer til modtageren, hvad enten han er en far, bedstefar eller morfar. En far plakat er et oplagt valg til for eksempel fars dag, men kan også sagtens gives til både jul, fødselsdag, eller bare hvis man lige har lyst til at forkæle en speciel mand i sit liv. Far plakaterne kommer i forskellige farver, motiver, tekster og størrelser, så du har rig mulighed for at vælge den, du synes, passer bedst til modtagerens hjem. Du kan også vælge at købe en far plakat i størrelse A5 og bruge den som et som et gavekort. Vælger du at købe en far plakat i størrelse A4 eller 30×40, så husk at købe en passende ramme til. Så er far plakaten klar til at blive hængt op med det samme!

  • En oplevelse for livet

Den tredje og sidste gaveidé til manden der har alt, er en oplevelse for livet. Der er et utal af muligheder, når det kommer til oplevelser, og de varierer meget i pris. En oplevelse på budget kan for eksempel være en tur i biffen, ud at spise brunch eller vinsmagning, hvis man er til det. De lidt dyrere oplevelser kunne for eksempel være faldskærmsudspring, kitesurfing eller en tur i racerbil. Det afhænger alt sammen af budgettet, og hvad du tror, modtageren kunne have lyst til at prøve.