Få udarbejdet en tilstandsrapport hvis du skal sælge bolig

Et boligsalg er en kompleks affære, hvor mange elementer spiller ind. Der er dokumenter, der skal udfyldes og underskrives, og der er jura og lovgivning, som skal overholdes og imødekommes. Der er nok at se til, når man skal sælge sin bolig. Loven kræver, at man får udarbejdet et energimærke på sin ejerbolig, og i visse tilfælde er det også påkrævet med et eleftersyn. Her må man have fat i uvildige eksperter, der kan komme på besøg og gå boligen grundigt igennem for fejl og mangler.

Det vil altid være en god ide at få udarbejdet en tilstandsrapport, når man skal sælge sin bolig. Med en tilstandsrapport i hånden kan du give køber et tiltrængt indblik i alle kroge af din bolig. Det giver tryghed for køber at der er gennemsigtighed i handelen, og der er også fordele for dig, som sælger. For har man en tilstandsrapport, et el-eftersyn og et tilbud om ejerskifteforsikring med i handlen, så er man friholdt for ansvar for mangler og fejl i op til ti år efter handelens indgåelse. Der er, med andre ord, fordele for begge parter ved at have en tilstandsrapport med i handlen.

Folk klar til at hjælpe

Hos botjek.dk har man mandskab til rådighed, som kan udarbejde både energimærke, el-eftersyn og tilstandsrapport, når du skal sælge din bolig. Her kan man også vælge en pakkeløsning, så man kan slå tre fluer med et smæk. Alle eksperter er uddannede og har stor erfaring på hver deres område.

Det er let at tage kontakt, så man kan komme i gang. Man udfylder blot en simpel formular på hjemmesiden, så går der mindre end 24 timer, inden man bliver kontaktet med henblik på aftale af tid for besøg. Når eksperterne har været på besøg, så går der højst 48 timer, så har man sin tilstandsrapport i hånden, klar til at aflevere til køber.

Tryghed i handelen

En tilstandsrapport er garanti for tryghed for alle parter. Og tryghed er vigtig. Det er ikke sjovt at skulle ud i et retsligt efterspil, med alt hvad det indebærer af frygt og tab.