En topklasse Mercedes med strøm på

Mennesker er glade for deres biler, det er der vist ingen tvivl om. Hvis man har en god bil, så er man ofte også meget glad for den, og glædes dagligt ved at køre i den. Både til og fra jobbet og på ture rundt i landet. Det gamle ord “køreglæde” giver faktisk mening for rigtigt mange danske bilister. Men vi kender jo også alle til problematikken omkring klimaet. Mange vil gerne reducere deres CO2-aftryk ved at investere i en el-bil. Og her har Mercedes et godt bud.

En Mercedes EQC400 er en bil, der kører langt på opladningen. Helt op til 417 km er ikke dårligt for en eldrevet bil i denne klasse. Mercedes EQC400 er den første elbil fra det tyske kvalitetsmærke, og her er der lagt vægt på at du skal have følelsen af Mercedes, også når du kører på el. Derfor er Mercedes EQC400 også i en klasse for sig. Man sidder fantastisk behageligt bag rattet i denne model, ligesom i de andre kendte Mercedes-modeller. Og komforten er helt i top.

Kør langt på ren el

Når familien skal på langfart, så er Mercedes EQC400 en skøn bil at køre i. Den er ultra støjsvag og komforten ombord er luksuriøs, både foran og på bagsædet. Passagerer i denne bil får med sikkerhed en behagelig rejse med en Mercedes EQC400. Det siger næsten sig selv, når man tænker det hele sammen. Mercedes er kendt for deres fantastiske langtursbiler, nu også på strøm.

Den daglige brug af Mercedes EQC400 er en fornøjelse. Hvis man skal en tur i centeret med familien, så er der plads til alle varerne. Man kommer støjfrit til og fra jobbet, og ungerne svæver til skole med denne skønne elbil. Og det er stadigvæk et stort plus at vide, sat man ikke lukker en eneste skadelig partikel ud i atmosfæren.

Prøv den hos din forhandler

Hos hessel.dk kan man bestille tid til prøvekørsel via hjemmesiden, hvor man også kan læse meget mere om denne rene elbil fra Tysklands verdenskendte bilmærke. Prøv den før du køber, det vil du aldrig fortryde.