Den Almindelige Jakke Skader dit Golfspil

Det er selvfølgeligt sjovest at spille golf, når vejret er rigtigt godt. En god sommerdag, hvor temperaturen er i orden, og der er nogle lette skyer på himlen er optimal. Det er ikke for varmt, og ikke for koldt. Vinden står nogenlunde stille, og skyerne dækker for solens UV stråler. Når vejret er helt perfekt på denne måde, så er det en drøm at spille golf. Man behøver ikke noget overtøj, og kan derfor bevæge helle kroppen frit. Man ryster ikke på hænderne fordi det er for koldt, og får heller ikke sved i øjnene, fordi det er for varmt. Man bliver ikke blændet af solen i himlen, eller af dens refleksion i et tykt lag sne. Når vejret er godt, er det så meget lettere at spille golf. Mange oplever, at det er det gode vejr der ender med, at være grunden til de slår deres personlige rekord.

Men vi kan jo ikke styre vejret. Vi bliver derfor nødt til, at angribe denne problematik, på den næstbedste måde. Hvad er det man siger – der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning? Det gælder også, når man spiller golf. Du kan ikke bare givet vejret skylden: det hjælper dig ikke. Uanset hvor meget du brokker dig over vejret, så vil det ikke have betydning for vejret fremover. Du skal også huske på, at alle dem du spiller med – eller imod – spiller i det samme vejr. Hvis du taber, så er det altså ikke vejrets skyld. Vejret gav de samme udfordringer til alle spillerne. Hvad der derimod kan gøre en forskel er, hvordan hver enkelt spiller har tilpasset sig vejret.

Det er vores evne til at tilpasse os vores omgivelser, der har sikret menneskets overlevelse igennem tusindvis af år. Du kan trække på disse evner, når du skal spille golf. Tag altid et godt kig på vejrudsigten før du tager ud på golfbanen. Din opgave er, at gøre dig selv så komfortabel og forberedt som muligt, så vejret ikke kommer i vejen. Når du gør det, så kan dårligt vejr faktisk blive din ven! Hvis du er bedre forberedt end de andre, så har du en kraftig fordel.

Du er dog nødt til at gøre det ordentligt. Udstyret er rigtigt vigtigt, når det kommer til golf. Hvis du tager en almindelig jakke på, fordi det blæser eller regner, så er du ikke nødvendigvis bedre stillet. Almindelige jakker er nemlig ikke designet til sport på den måde. De begrænser ofte din bevægelsesfrihed, og det kan virkeligt føles når du svinger golfkøllen. Du bør derfor købe en golf jakke herre der er designet specifikt til golfspillere. Her kan du nemlig bevæge dig helt frit, samtidig med at du bliver beskyttet imod vind og vejr.