3 gode tricks til at forny din bolig

Det kan være dejligt med forandring en gang i mellem, også i hjemmet. Måske er du ikke helt tilfreds med, hvordan din indretning ser ud. Det kan også være, du aldrig blev færdig med projektet, da du flyttede ind. Selvom du gerne vil have nye omgivelser omkring dig, så behøver det ikke betyde, at du skal ud og finde ny bolig. Du kan nemlig gøre boligen til det hjem, som du altid har drømt om. Læs med her.

Find din personlige stil

Når du skal i gang med indretningen, så må stilen gerne afspejle dig som person. Det kan være der er nogle farver du godt kan lide, eller nogle billeder du godt kan lide. Måske kan du godt lide bohemestilen, som kan være med til at give et fint udtryk. Du kan også bruge fototapet, hvis du ønsker at give et eller flere rum masser af liv.

Når du skal indrette, så handler det selvfølgelig også om at gøre det smart og praktisk. Det handler blandt andet om belysningen. Hvis boligen er mørk, kan det godt føles dystert at være der. Der kan det være, at Louis Poulsen lamper er lige noget for dig.

Louis Poulsen lamper til hele boligen

Louis Poulsen designer lamperne er tidsløse og smukke. Louis Poulsen lamperne kan fås til både stuen, soveværelset og mange andre steder. Det danske designermærker startede tilbage i 1874, og blandt andet derfor, er disse lamper unikke. Du kender måske allerede nogle af de kendte modeller, som for eksempel PH 5 pendellampen? Denne klassiske model går nok aldrig af mode, og det er nemt at forstå hvorfor.

De smukke lamper fra Louis Poulsen kan være med til at give det perfekte look til den nye indretning, hvis du gerne vil gå efter det stilrene, men enkelte design. De unikke lamper, vil pynte rigtigt godt til spisebordet til hyggelige stunder med familien eller vennerne. Bordlamperne kan pynte flot på enten sengebordet eller et andet mindre bord boligen. På johannesfog.dk kan du lade dig inspirere og se det store udvalg indenfor designerlamperne fra Louis Poulsen.